Elevverkets skolblogg

Skolbloggen 

Välkommen in och ta del av vad som händer i våra klasser. Varje vecka har en av våra klasser pennan och uppdaterar här.

Här kommer lite smått och gott från 2Å;s vecka =)
Här kommer en inblick i klass 2 Å:s skolvecka. I matematiken har vi bland annat övat på mätandets princip med hjälp av "trasiga" linjaler, det vill säga linjaler som inte börjar från noll. Lite klurigt i början men eleverna lärde sig snabbt!
I vårt SO-arbete om livets utveckling...

Så här kul har klass 4 det på fredagar. Tyvärr hann jag inte få bilder på alla

Tom Tits Experiment i Södertälje är ett interaktivt vetenskapscenter känt för sina praktiska experiment och utställningar. När elever besöker Tom Tits Experiment får de chansen att delta i olika aktiviteter och experiment som täcker allt från fysik och kemi till biologi och teknik.

2F har ordet.

12.04.2024

Hej, jag heter Amanda och är lärarvikarie för klass 2F på elevverket. Nu ska ni få höra lite om vår vecka!

I tre veckor har våra elever prövat på olika gymnastik stationer där syftet är att träna på sin kroppskoordination och allsidig rörelseförmåga. Detta stärker kroppsuppfattningen och tilltro till sina fysiska förmågor i olika sammanhang (Skolverket, Lgr, 22). Vecka 13 kombinerades alla stationer till en stor hinderbana med olika lekar och samarbete....

4J har ordet

22.03.2024

Hej,
Här kommer vårt blogginlägg. Det finns utrymme för att ändra texten om det inte passar. Finns två bilder som ska läggas upp också.