Ny på Elevverket

17.06.2023

Här hittar du sammanfattande information inför skolstarten hos oss på Elevverket

  • Skolans öppettider är 07.30-17.00. Lämnas barnet mellan 07.30-08.00 följer man vid behov med barnet in i skolan. Efter 08.00 gäller drop-off. Den ligger i anslutning till fotbollsplanens staket på Låg. Alla barn är ute på gården mellan 08.00-08.25. Vänligen parkera inte i drop-off zonen. På Mellan lämnar man utmed staketet.
  • Barnen har idrott två gånger i veckan. Se till att barnen har rätt utrustning, det vill säga en gymnastikväska med t-shirt, shorts, riktiga "gympaskor" samt handduk.
  • Mellanmålet börjar serveras kl. 13.45 på Låg och kl. 14.15 på Mellan. Elever som inte är inskrivna på fritidshemmet kan köpa mellanmålskuponger, kontakta Gunilla Bergo.
  
  • Vi uppskattar att ni regelbundet ser över vilka extrakläder som finns i skolan för att undvika ett överskott av urvuxna kläder och skor som samlas i våra lokaler. Bra att ha på skolan: regnkläder, gummistövlar, ombyte och inneskor.
  • Vid sjukdom eller annan frånvaro, var vänlig anmäl det till skolan på tel. 08-753 13 03 (Låg, F-3) och på Schoolity (Mellan, 4-6) senast kl. 08:00. Notera att frånvaron ska anmälas på nytt varje dag som eleven stannar hemma.
  • Ledighet kan beviljas i max 10 dagar/läsår, men vi ser helst att ni förlägger resor och annan ledighet till loven. Under beviljad ledighet ansvarar vårdnadshavare för elevens undervisning. Det är upp till varje enskild lärare om och hur läxor/hemarbete erbjuds eller planeras. Ledighet beviljas ej under perioden då nationella proven genomförs i åk 3 och åk 6. Se länk nedan för ledighetsansökan.

Behöver du komma i kontakt med vår personal?