Blogg

Välkommen till en ny termin!

2021-01-22

Hej!

Så är första hela veckan avklarad och allt börjar så sakterliga att falla på plats.

Vi har kommit igång med våra aktiviteter och vi börjar så smått att lära känna varandra.

I måndags harde vi pulkautflykt till Eddabacken med ett gäng från f-klassen.Nu hoppas vi bara på mera snö så att alla får möjlighet att vara med.

I tisdags hade vi musikgruppmed Jessica och i onsdags var det skapande med AC.

Martin körde igång schackklubben i torsdags och det var kul att se många nya ansikten. Vi kör igång turneringen Yes2chess nästa vecka.

Schackklubben har en egen blogg så kika in där för att se lag,resultat och motståndare. Turneringen går till så att man blir indelade i grupper om fyra lag och man spelar match över nätet. I förstapris vinner man en dag medChrister Fuglesang. Vi har kommit 8 två år på raken så nu siktar vi högre.

Idag var det korvmellis vilket var nytt för en del. Verkade att vara uppskattat.Sen fick man måla med Alexandra om man ville.

  

 

  

 

Sen har vi dragit igång med fritidsklubben också.Där är alla från klass tre och äldre välkomna. Vi tar en promenad frå Emblavägen ner till mellanstadiet vi 14-tiden. Väl nere blir det mellis och aktiviteter. I onsdags bakade vi frallor till mellis och fick varm o`boy.

Det var uppskattat! Sen blev det programmering och lite av varje. Vi har åkt pulka,spelatspel ,tittat på film och ritat.

Idag bakade vi pizza och tittade på film.Fredags mys!

 

  

 

  

  

  

 

  

 

 

Tack för den här veckan och trevlig helg!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)