Teds reseblogg

Blogg 3

Vi befinner oss på en ö ute i barriärrevet som heter Hayman Island. Vi badar väldigt mycket, spelar lite tennis och åker båt och kollar in sköldpaddor. 

Blogg 2

Hej alla klasskompisar!
 
När vi flög från Sydney till Nya Zeeland så blev det plötsligt väldigt mörkt. När vi närmade oss NZ luktade det rök och piloten började prata .. många var nervösa att det var fel på planet men det var brandrök ända från Australiens hemska bränder som härjade. 3 timmar bort var det alltså brandrök. Det var de största bränderna Australien haft på väldigt länge. 
 
När vi landade så kom vi alltså till Auckland på Nordön som är den stad på NZ som det bor flest människor i men är inte huvudstad i landet. 
 
Nya Zeeland heter Aotearoa på Maori som är deras andra officiella språk. 
 
Kram 
Theodore 
 

Blogg 1

 

Blogg 1

 

Hej klassen!

Jag är nu på andra sidan jordklotet. När ni har morgon har jag kväll, och ni har vinter och jag har sommar. När det var 2020 hos oss hade ni fortfarande 2019. 

Vi var först hos våra kompisar i Sydney, Australien. Där badade vi mest och var på zoo. På zoo så såg vi bland annat känguru, koala och lemur.

Vad som hände när vi flög över till Nya Zealand och vad vi gjort här får ni reda på i nästa brev. Nu ska jag åka shotover jet boat, snabb båt i en flod. 

 

Theodore